Book review, movie criticism

Wednesday, February 27, 2008

Απίστευτο!!!!!!!!!!!!

Έχω ξαναγράψει γι αυτό. Με πρόσχημα κάποια σόκιν ανέκδοτα στο blog μου μού έγινε ΕΔΕ, με «εντολή άνωθεν», όπως πληροφορήθηκα. Η ΕΔΕ έγινε για να εκπαραθυρωθώ ως σχολικός σύμβουλος, στόχος που τελικά επετεύχθη. Έγραψα ένα χιουμοριστικό post ότι με καταδιώκει ο σατανάς. Τελικά τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ότι νόμισα. Άκουσα δυο λασπολογίες σε βάρος μου. Η πρώτη ότι είμαι τεμπέλης. Η δεύτερη ότι δεν ήξερα να απαντήσω σε ερώτηση συναδέλφου. Για την πρώτη απαντώ ότι το έργο μου και η γλωσσομάθειά μου είναι αδιάψευστο τεκμήριο για την… τεμπελιά μου. Όσο για το δεύτερο, δεν είμαστε και παντογνώστες, τι πιο ειλικρινές να απαντήσω σε μια συγκεκριμένη ερώτηση ότι δεν ξέρω την απάντηση.
Τελικά τα πράγματα είναι πιο σοβαρά, και το διαπιστώνω τώρα μόλις. Ακούω για την περίπτωση της δίωξης του press-gr, το ακούω και από το Αλ Τσαντίρι, και τέλος διαβάζω και στο newsletter που παίρνω από το Έθνος για το press-gr.blogspot.com Μπαίνω μέσα και διαβάζω την τελευταία ανάρτηση με τίτλο «Επιστολή-παράπονο» (26-2-2008). Πηγαίνω στα σχόλια από περιέργεια. Τα περισσότερα ανώνυμα, και κάποια επώνυμα. Φαντάζεστε την έκπληξή μου όταν βλέπω ένα comment με την υπογραφή μου: babis, με τα παρακάτω σχόλια.

μου φίλοι,
Καταδικάζω κι εγώ τις ενέργειες των ΜΜΕ να φιμώσουν την επκοινωνία με τους εκατοντάδες νταβραντισμένους οπαδούς μου!
Ζήτω η αδέσμευτη εργατιά και τα τιμημένα νιάτα που παλεύουν μέσα στην ανεργία και την αδικία.
Περάστε από το blog μου για να σας δώσω κι ένα δώρο.
Με εκτίμηση,
babis

Πατάω στο babis και με βγάζει σε μια πορνοσελίδα, στη διεύθυνση: http://www.thewillpower.org/

Γράφω αυτό το post και επιστρέφω στο press.gr. Πηγαίνω σε επόμενο σχόλιο του babis, και εκεί ο babis παρουσιάζεται σαν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ξαναπατάω το babis, και αυτή τη φορά δεν βγάζει στην πορνοσελίδα, αλλά σε αυτή τη διεύθυνση: http://www.blogger.com/profile/02713372149402491383 Ανωνυμία πλήρης. Μ’ ένα σπάρο δυο τρυγόνια, συκοφάντηση του babis και ταυτόχρονα συκοφάντηση του ΠΑΣΟΚ.

Το κείμενο που διαβάζω είναι το παρακάτω:

Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι
Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.
Ερωτηματικά και απορίες προκαλεί όχι μόνο στους απέναντι αλλά και μέσα στο κόμμα μου , η εμμονή του αποτυχημένου προέδρου κ. Παπανδρέου, να επιτίθεται εναντίον του κ. Βενιζέλου, σε μια προσπάθεια ανέγερσης διαχωριστικού και αδιαπέραστου τείχους ανάμεσα στα δύο κόμματα , χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί από πλευράς του οι συμμαχίες που θα οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ στα έδρανα της εξουσίας.
Ας μην αντιλεχθεί ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αντικειμενικό σκοπό να διαχειριστεί ή να συνδιαχειριστεί εξουσία» διότι τάχατες «η εξουσία δεν αποτελεί αυτοσκοπό για το κόμμα» διότι αν πάρουν είδηση οι ψηφοφόροι ότι ο αρχηγός σκέφτεται έτσι τότε, ενδεχομένως γρήγορα, θα επαληθευτεί η κ. Παπαρήγα ότι… αλλού τις πορτοκαλιές τις καλλιεργούν για να κάνουν πορτοκάλια και όχι… κουραμπιέδες..!
Τα κόμματα δεν είναι μη κυβερνητικές οργανώσεις που να αντικρούουν κυβερνητικές προοπτικές, αλλά υπάρχουν μόνο και μόνο για να διεκδικούν την κυβέρνηση, αυτοδύναμα ή σε συνεργασία μ’ άλλα κόμματα. Πού πήγε η διεκδικητική κουλτούρα της Αριστεράς για την Απλή Αναλογική η οποία όπως έλεγαν θα εξαναγκάσει σε κυβερνητικές συνεργασίες..; Μήπως τώρα, εκτιμούν ότι δεν χρειάζονται συνεργασίες επειδή στο παιχνίδι του δικομματισμού ενδέχεται να μπει και τρίτος παίχτης..;
Ο κ. Παπανδρέου ασφαλώς θα συνειδητοποιήσει γρήγορα ότι, στον τόπο υπάρχουν και άλλοι Αριστεροί Δημοκράτες, με αγώνες και προσφορά που δεν έχουν χρεία πιστοποιητικών «εθνικοφροσύνης» από τη μια και «αριστεροφροσύνης» από την άλλη πλευρά. Ούτε βεβαίως όσοι μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την Αριστερά σε δύσκολους καιρούς, περιμένουν σήμερα την απονομή μεταπτυχιακών τίτλων «αριστεροσύνης».
Δηλώσεις όπως αυτές οι πρόσφατες του κ. Παπανδρέου με έντονο απαξιωτικό ύφος για τον κ. Βενιζέλο, των οποίων η αναπόδεικτη αυτάρκεια μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο από βλακώδη έπαρση λόγω της εκλογής στην κορυφή της κομματικής ιεραρχίας, είναι ατυχείς στιγμές και το περιεχόμενό τους πρέπει να αποκηρυχθεί γρήγορα. Η αλαζονεία (έστω και κατά λάθος) δεν ταιριάζει στην Αριστερά, απλα δημιουργεί αποστροφή και φέρνει νερό στο μύλο της αντίδρασης.
Πιο απλά διαιωνίζει την ανικανότητα και τη βλακεία του.
Μήπως αυτό είναι το ζητούμενο?
Πάντα με εκτίμηση
babis
Η διεύθυνση: http://www.blogger.com/profile/02713372149402491383


Και ένα μεταγενέστερο comment, όπου εδώ ο babis φαίνεται υποστηριχτής του Γεώργιου Παπανδρέου!!!!

Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι
Αν και δεν γνωρίζω τα γεγονότα λεπτομερώς , το μέγεθος της παρεμβάσεις των αρχών και τα αποτελέσματα της , λογω της απουσίας μου και της έντονης δραστηριότητας μου το διήμερο που πέρασε με την εμπλοκή μου στις προσυνεδριακές εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων για το 8 ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει τον άλλο μήνα , θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τους φίλους που με την δημιουργία του χώρου αυτού με έκαναν να αισθάνομαι υπεύθυνος και δυνατός πολίτης.
Είμαι από αυτούς που δέχτηκα συστηματικά και οργανωμένα την μεγαλύτερη επίθεση παραπληροφόρησης και συκοφάντησης σε αυτό το χώρο με την συνεχή παραποίηση και διαστρέβλωση την γραφομένων μου η οποία συνεχίζεται απτόητη και σήμερα μετά την ολιγοήμερη διακοπή της . Το γεγονός αυτό το δεθχηκα σαν αναγκαίο κακό, επακόλουθο της ανωνυμίας που επικρατούσε στον χώρο. Δεν ξέρω μέχρι πότε θα εξαντληθεί η υπομονή μου.
Δεν μπορείς να τα θέλεις όλα δικά σου.
Είναι γνωστό ότι από τη πρώτη στιγμή με την παρουσία μου εδώ δήλωσα ποιος είμαι και ποιος είναι ο σκοπός μου. Έτσι, πιστεύω ακράδαντα και κάθε μέρα πιο πολύ , ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ γενικότερα είναι η καλύτερη λύση και η καλύτερη προποτπιτικη για το λαό και την πατρίδα.
Η χειρότερη κυβερνητική περίοδος του ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ καλύτερη από ότι γίνεται σήμερα στο δημόσιο βίο γενικά.
Για άλλη μια φορά ευχαριστώ τους ανθρώπους του blog και ελπίζω να συνεχιστεί η ύπαρξη και η λειτουργία αυτού του χώρου.
Πάντα με εκτίμηση
babis

Το ότι όλο αυτό είναι προβοκατόρικο φαίνεται από την παραπομπή στην πορνοσελίδα στο πρώτο σχόλιο, στο δεύτερο σχόλιο που σπιλώνει ευθέως τον Γεώργιο Παπανδρέου και στο τρίτο που τον εκθειάζει. Βλέπω και τέταρτο, που τον εκθειάζει επίσης. Η διεύθυνσή του: http://www.blogger.com/profile/02713372149402491383
Πορνοσελίδα, επίθεση, υπεράσπιση, αυτά μόνο έργο προβοκάτορα μπορεί να είναι. Παραθέτω τις διευθύνσεις, για να φανεί ότι και τα τρία επόμενα σχόλια, όπου το πρώτο βρίσκεται σε αντίφαση με το περιεχόμενο των άλλων δύο, έχουν την ίδια διεύθυνση.
Τα σχόλια είναι πάνω από τετρακόσια, συνεχίζω και ξαναβρίσκω το πρώτο σχόλιο ξανά αναρτημένο.
Ξανά άλλο σχόλιο, όπου παρουσιάζεται ομοφυλόφιλος και καταφέρεται εναντίον του Παπανδρέου.
Δεν ξέρω ποιοι έχουν αναλάβει τη σπίλωση του ονόματός μου. Αυτοί που την έχουν αναλάβει, πριν συνεχίσουν ας διαβάσουν την παρακάτω ανάρτηση στο blog μου. http://hdermi.blogspot.com/2008/01/blog-post_20.html
Εσείς οι φίλοι και επισκέπτες του blog μου που με ξέρετε, αν βλέπετε κάπου ένα σχόλιο με την υπογραφή babis ας κάνετε κλικ πάνω, για να δείτε αν είμαι όντως εγώ ή είναι ο άλλος, ο πούστης.

Άκουσα συμβουλή φίλης: στο εξής θα υπογράφω στα σχόλια και με το επώνυμό μου.

8 comments:

Babis Dermitzakis said...

Τελικά άκουσα τη συμβουλή φίλης μου: Τα σχόλια θα τα υπογράφω και με το επώνυμό μου.

Unknown said...

Μην ανησυχείς αγαπητέ, δεν είναι για εσένα.

ο αληθινός "babis" είναι κάποιο στέλεχος του πασόκ, είναι πολύ παλιός στο press-gr και γράφει ΠΑΝΤΑ κείμενα για το πασόκ και υπερ του Γιώργου.

υπάρχει και "μαιμού babis" με πορνογραφικό κείμενο που τον απομιμείται με σκοπό να τον γελοιοποιήσει.

Οι παλιοί στο πρεςς τα εχουμε τραβήξει αυτά και κάνουμε υπομονή για να μην πάρει ο διάολος κανένα που κάνει πλαστοπροσωπία.

φιλικά.
bloopers

Babis Dermitzakis said...

Ναι, αλλά πώς εξηγείτε το γεγονός ότι σε δυο σχόλια με την ίδια διεύθυνση, το ένα είναι κατά του Γιώργου και το επόμενο υπέρ;
Αν υπάρχει όντως τέτοιο πρόβλημα με γελοιοποιητές κ.λπ, γιατί δεν κάνετε moderation όπως εγώ, ώστε να κάνετε reject σε σχόλια που εκθέτουν το blog σας; Τέλος, αποκλείετε την περίπτωση του Δρ. Τζέκυλ και του Μίστερ Χάυντ; Πάντως με καθησυχάσατε, αφού λέτε ότι ο babis είναι παλιός μάλλον δεν έχει να κάνει με μένα.

Unknown said...

η γελοιοποίηση
γίνεται στον παλιό babis από έναν άλλον "μαϊμού babis" και σε πήρε η μπάλα.

Unknown said...

...και κάτι ακόμα, εμείς είμαστε το "grbloopers", όχι το "press-gr".
Απλώς περιστασιακά τα παιδιά δημοσίευαν κείμενα μας και γι αυτό υπερασπιζόμαστε με comments το δίκιο και την ελευθερία του λόγου.

Justine's Blog said...

Αγαπημένε Μπάμπη,
Η αλήθεια είναι πως όταν αποφασίσεις να υπογράφεις επωνύμως, θα πρέπει να υπογράφεις με όνομα και επίθετο για να μη συμβαίνουν οι παρανοήσεις που αναφέρεις.
Ξέρω πως έχεις πληγεί απο την αστυνόμευση του μπλόγκ σου, ξέρω πως έχεις υποστεί κυρώσεις για την ελευθερία έκφρασης.
Θεωρώ πως τώρα βρήκες ένα λογικό τρόπο να μπλογκάρεις χωρίς παρεξηγήσεις.
Ελπίζω να μην κυνηγηθείς και γι άλλους!
Χαιρετίσματα στην εξουσία
Ωστόσο, επέλεξες

Babis Dermitzakis said...

Ιουστίνη μου αγαπημένη, υπάρχει πολύ μπέρδεμα στο διαδίκτυο και άντε να ξεμπλέξεις. Θυμάμαι την παρεξήγηση που έγινε ανάμεσα σε δυο αγαπητές μου φίλες (η μια έγινε ύστερα) που υπόγραφαν και οι δυο με το ίδιο όνομα. Έχεις δίκιο, φαρδιά πλατιά το όνομά σου, ώστε κάθε απομίμηση να είναι ύποπτη. Πολλά ζεστά αθηναϊκά φιλιά.

ritsmas said...

καλησπέρα Μπάμπη. ειμαι η φίλη της Ελένης από την αγκυρα. σε διαβάζω όποτε μπορώ. περασαμε μια περιπέτεια με το παιδί , τωρα ολα καλά.θα τα λεμε.
χαιρετω
ριτς