Book review, movie criticism

Tuesday, February 10, 2009

27οι

Δεν έχουμε τι άλλο να βάλουμε, γιατί να μη διαφημιστούμε; Αυτό το blog το πλήρωσα ακριβά, με ξήλωσαν από σχολικό σύμβουλο, ενώ είχα την πρώτη θέση, για τα σόκιν ανέκδοτα που είχα αναρτήσει. Λοιπόν, έχουμε την 27η θέση από τα top 50 blogs under criticism στο NetworkedBlogs.com. Σκεφτείτε δηλαδή να μην είχα βγάλει τα σόκιν, θα είχαμε πιάσει πρώτη θέση, χρυσό (άντε, αργυρό).

5 comments:

scalidi said...

Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου, σήμερα. Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι. Δεν είσαι politically correct κι αυτό έχει κόστος, φαίνεται...

alef said...

Μπάμπη μου γλυκέ κι αγαπημένε, πολύχρονος και πάντα πρώτος (παντού), όπως πρώτος και καλύτερος είσαι και στις καρδιές μας, να σε χαρόμαστε!

Babis Dermitzakis said...

Σ' ευχαριστώ Σταυρούλα, να 'σαι καλά, σου εύχομαι και συ ό,τι ποθείς. Politically correct είμαι, politically right δεν είμαι.

Babis Dermitzakis said...

Σ' ευχαριστώ Ελένη μου, να 'σαι καλά, πάντα με τον γλυκό και ενθαρρυντικό σου λόγο, ναι, ήμουν πρώτος στη λίστα των σχολικών συμβούλων που ήταν για υπογραφή, μου έδωσε μια κλωτσιά - ξέρεις ποια - και από πρώτος βρέθηκα τεσσαρακοστός δεύτερος, ούτε καν Τσουχράι. Με παρηγορεί όμως αφάνταστα, και για μένα πίστεψέ με μετράει περισσότερο, που σε κάποιες καρδιές είμαι πρώτος. Να 'σαι πάντα καλά.
Πολλά φιλιά.

Babis Dermitzakis said...

Ζήτω!!!!!!!!! Περάσαμε στην 26η θέση. Το καλάμι, πού είναι το καλάμι!!!!!