Book review, movie criticism

Sunday, March 22, 2009

Ιουστίνη

Τρεις είναι οι Ιουστίνες της Weltliteratur: Η Ιουστίνη του μαρκήσιου ντε Σαντ, η Ιουστίνη του Λώρενς Ντάρρελ και η Ιουστίνη Φραγκούλη.
Δυο φωτογραφίες από τη θαυμάσια δεξίωση που έδωσε απόψε η τελευταία. Οι υπόλοιπες δυστυχώς κουνήθηκαν. Ο Αντώνης με την Εύα, και η Ιουστίνη να αποθανατίζει τους καλεσμένους. Υπέροχοι οι καλεσμένοι, πιο υπέροχη η οικοδέσποινα, με χαμόγελο, κέφι και μπρίο σκόρπισε το κέφι σε όλους μας.

2 comments:

Justine's Blog said...

Αγαπημένε μου Μπάμπη,
Δεν ξέρω αν αξίζω αυτή την ανάρτηση κι αυτή τη σύγκριση! Χάρηκα τόσο πολύ που ήρθες στην παρέα μας, που η παρέα ήταν μεγάλη και τόσο χαρούμενη! Χαίρομαι που είμαι φίλη σου γιατί είσαι τόσο πηγαία γενναιόδωρος !
Ευτυχώς που ανέβασες τις φωτογραφίες γιατί εγώ έχω φέρει τα μισά μηχανήματα και θα περιμένει η ανάρτηση την επιστροφή μου στο Μόντρεαλ
Χαιρετίσματα

Babis Dermitzakis said...

Μα τι λες τώρα Ιουστίνη μου, ήταν όλα τόσο υπέροχα, πέρασα τόσο περίφημα, και όχι μόνο εγώ, είμαι σίγουρος όλοι οι καλεσμένοι σου, κρίμα που μας έλλειπε η Ελένη. Είσαι καταπληκτική, όχι μόνο σαν οικοδέσποινα, και χαίρομαι κι εγώ αφάνταστα που είμαι φίλος σου. Κρίμα που οι άλλες φωτογραφίες δεν βγήκαν καλές για να μπορώ να τις αναρτήσω.
Καλή παραμονή και καλή επιστροφή.
πολλά φιλιά