Book review, movie criticism

Thursday, December 25, 2014

Το μυστικό των εξωγήινων, το 13ο βιβλίο μου, downloadable





Αγαπητές μου φίλες, αγαπητοί μου φίλοι,
Μαζί με τις ευχές μου για ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ σας στέλνω και το καινούριο μου βιβλίο. Για πρώτη φορά, στο 13ο βιβλίο μου, συμμετείχα στα έξοδα της έκδοσης με την συμφωνία να πάρω μεν ελάχιστα αντίτυπα για προσωπική χρήση αλλά το pdf να είναι δικό μου, ώστε αφενός να μπορώ να το διαθέτω σε όλους τους φίλους μου και αφετέρου, ακόμη και όταν εξαντληθεί η έκδοση, να υπάρχει πάντα διαθέσιμη η ηλεκτρονική μορφή την οποία ανάρτησα στο scribd. Αυτό σκοπεύω να κάνω για όσα (και αν) βιβλία εκδώσω μελλοντικά.
Θέλω να ΤΟΝΙΣΩ κάτι που το λέω πάντα στους φίλους μου στους οποίους δίνω ένα βιβλίο: να μη νοιώσουν υποχρεωμένοι να το διαβάσουν. Για μένα το χειρότερο δώρο είναι ένα βιβλίο, γιατί μπορεί να με ενδιαφέρει ελάχιστα ή καθόλου, ενώ έχω ένα σωρό αδιάβαστα που θέλω κάποια στιγμή να τα διαβάσω. Και βέβαια δεν εννοώ τα βιβλία φίλων συγγραφέων, τα οποία είναι πάντα καλοδεχούμενα και πάντα γράφω δυο λογάκια γι’ αυτά.
Και πάλι καλές γιορτές
Μπάμπης
 Και εδώ βρίσκεται η ανάρτηση στο scibd. Αν σας ζητήσουν να πληρώσετε, μπορείτε να το βρείτε και εδώ και εδώ

1 comment:

Babis Dermitzakis said...

Ήξερα γιατί ο εκδότης μου αρνήθηκε, πριν δυο χρόνια, να μου το εκδώσει: Ποιος αγοράζει σήμερα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας; Και η επιβεβαίωση: Το πήγε στην Πολιτεία. Του το αρνήθηκαν. -Μα είναι αυτός που έχει γράψει το βιβλίο "Εισαγωγή στο θέατρο της Ιαπωνίας και της Κίνας". Έτσι το δέχτηκαν. Μου είπε ότι κάθε μήνα του παραγγέλνουν ένα δυο αντίτυπα από το θέατρο.