Book review, movie criticism

Thursday, April 15, 2021

Jose Mondesinos «Barely legal» (2011)

Jose Mondesinos «Barely legal» (2011)

 


  Στο «Wild cherry» (2009) είδα μια σκηνή που την είχα δει στη ταινία «Barely legal», και έτσι αποφάσισα να την ξαναδώ.

  Πρόκειται για μια νεανική σεξοκωμωδία, με ένα θηλυκό τρίο, όπως και στο «Wild cherry». Δεκαοχτάρες και οι τρεις έχουν αποφασίσει να χάσουν μαζί την παρθενιά τους, την ίδια μέρα. Όμως όχι μετά από χρόνια, όπως επιμένει η θεούσα της παρέας, αλλά τώρα, άμεσα στο πάρτι γενεθλίων της μιας. Με τα πολλά κατάφεραν να την πείσουν.

  Θα δούμε πολλές απολαυστικές σκηνές σ’ αυτό το πάρτι, με πιο απολαυστικές αυτές της θεούσας.

  Μα σοβαρά, δεν έχεις αυνανισθεί ποτέ σου;

  Θα της κάνουν δώρο έναν δονητή.

  Όμως τον πρώτο οργασμό θα τον νοιώσει πάνω σε ένα πλυντήριο που τραντάζεται (η σκηνή που είχα δει και στο «Wild cherry». Είναι ενθουσιασμένη. Πήρε φόρα, θα ακολουθήσει μια ηλεκτρική σκούπα, μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, η μπαταρία του μπάνιου, και το κινητό ανάμεσα στα σκέλια.

  Στο «Wild cherry» έγραψα τη μαντινάδα, θα την ξαναγράψω. «Είντα το θες το κινητό αφού δεν το σηκώνεις/ μπας και το ’χεις στη δόνηση και πουθενά το χώνεις;».

  Η μια κοπέλα θα δει αυτόν με τον οποίο θα έχανε την παρθενιά της να τον τσιμπουκώνει μια άλλη κοπέλα και θα χάσει πάσα ιδέα. Όμως υπάρχει κάποιος που τη θέλει πραγματικά. Μ’ αυτόν θα ζευγαρώσει.

  Η δεύτερη κοπέλα;

  Αυτή θα ζευγαρώσει με μια άλλη κοπέλα, να μη μείνει και το λεσβιακό κομμάτι του σεξ ακάλυπτο, υπάρχουν και λεσβίες ανάμεσα στους θεατές.

  Και η θεούσα;

  Τελικά θα ανεβεί στη μοτοσυκλέτα του νεαρού όταν της πει ότι το όνομά του είναι

  Χεσούς, δηλαδή Ιησούς.

  Πολύ πλάκα είχαν τα επεισόδια, χάρηκα που την ξαναείδα.

 

No comments: